Email: kaurbakken@gmail.com

Tlf: +45 33 22 00 82

Om os

Frisør Aurbakken

Om AURBAKKEN

Din økologiske frisør på Vesterbro gennem 20 år.

Hos Aurbakken kan du være sikker på, at vi går op i økologi ligeså meget som vi går op i dit hår. Vi har fokus på at levere kvalitet under hver behandling. Når du går herfra, er det altid med sundere og bedre hår samtidig med, at du kan føle dig tryg i vores stol.

Vi åbnede frisør Aurbakken for 20 år siden på Vesterbro og har været der lige siden. Hos Aurbakken handler det om at levere en unik oplevelse hver gang du sidder i frisørstolen. Kom forbi vores hyggelig og unikke omgivelser i hjertet af Vesterbro.

Kristine Aurbakken

Frisør

Jeg er frisør med stor erfaring og er specialuddannet farveteknikker. Jeg har førhen undervist i andre saloner i både klippe- og farveteknikker. Jeg har en meget kreativ tankegang, så har altid masser af ideer og du vil altid få min mening om hvad klæder dig bedst.

Da jeg har arbejdet meget med herremodeller er jeg virkelig god til nye ideer til manden samt hvilken stil der passer bedst til netop dit ansigt.

Jeg går meget op i miljø, og jeg bruger kun produkter af bedste kvalitet. Jeg har været frisør i 26 år og haft frisør Aurbakken i 20 år.

kaurbakken@gmail.com

Christian Eriksen

Frisør

Jeg blev udlært med den 4-årige frisør uddannelse i tidernes morgen tilknyttet en salon i Hillerød. Her bestod jeg og fik en Bronzemedalje, som blev overrakt af Dronning Margrethe. Derefter rundede jeg Holte, Østerbro og Kgs.Nytorv før jeg fandt “mit andet hjem” på Vesterbro i år 2011.

Det er vigtig for mig, at du som kunde oplever en engageret/professionel frisør, som har forståelse for hvordan hår, hovedform og farve, der sammen med kundens personlighed kan gå op i en højere enhed.

Ud over det daglige arbejde i salonen, elsker jeg udfordringer på “udebanen.” Her kan nævnes bla: Thiele Brille-reklame og Det Kgl.Teater-Fotosession med Ghita Nørby. 

kaurbakken@gmail.com

Vores produkter

Økologi er kerneværdien i de produkter vi bruger og tilbyder i vores salon. Vi går op i dit hår – og vi går op i miljøet. 

Graham Hill

Inspireret efter den legendariske, britiske racerkører; Norman Graham Hill, er en serie af hårprodukter, velegnet til styling, pleje og traditionel barbering. Klassisk gentleman.

My.Organics

MY.ORGANICS blev oprettet i 2012, sortimentet af eksklusive produkter er fremstillet af certificerede ingredienser dyrket ved hjælp af økologiske og biodynamiske landbrugsteknikker. 100% Økologisk

Capt. Fawell

Captain Fawcett er absolut i toppen kvalitetsmæssigt indenfor skægprodukter til pleje af overskæg, moustache og fuldskæg. Produkterne er af særdeles høj kvalitet, i de fleste tilfælde håndlavet og er pakket ind i den flotteste kartonemballage.

L’OPERA della barba

L’Opera della Barba er en særdeles flot og eksklusiv italiensk serie produkter til mænd. Når man ser produkterne, er det tydelig de udstråler noget helt specielt. Emballagen er særdeles stilfuld og elegant med sorte glaskrukker og sort glas i solid kvalitet

INSIGHT

Alle INSIGHTs produkter indeholder minimum 96% naturlige ingredienser, vegansk, fri fra syntetiske farvestoffer, bruger genanvendt polyester-flasker samt de har egne marker, hvor de dyrker ingredienserne til deres produkter. 

Passer vores åbningstider dig dårligt, så kontakt os gerne, så finder vi sammen én tid som passer dig.

Find os her

Skydebanegade 50
1709 København V

RING TIL OS

Telefon: 33 22 00 82

skriv til os

kaurbakken@gmail.com